loading...
مرجع لینوکس به زبان فارسی
مهدی رحیمی بازدید : 391 پنجشنبه 27 اسفند 1394 نظرات (0)

در این مطلب شما را با یکی از توزیع های تخصصی لینوکس آشنا خواهیم کرد، که کاربرد آن در کار های نجومی مثل رصدخانه ستارگان یا افلاک نماها یا کارهای تحقیقاتی در مورد اجرام آسمانی می باشد. پس با ما در رسا لینوکس همراه باشید تا در خصوص این توزیع ویژه اطلاعات بیشتری بدست آورید.

مهدی رحیمی بازدید : 429 پنجشنبه 27 اسفند 1394 نظرات (0)

هنگامی که شما برای ورود به سایتی مانند رسا لینوکس آدرس سایت را Rasalinux.ir را در مرورگر خود وارد می کنید این نامه دامنه به سروری ارسال می شود که نام سایت ها و آی پی به هرکدام را در بانک های اطلاعاتی خود دارد. به این سروریس Domain Name Server گفته می شود. کارکرد این سرویس بدین شرح می باشد که وقتی شما آدرس سایت را در مرورگر وارد می کنید ابتدا آن آدرس به این سرور ارسال می شود و سرور آی پی آن دامنه را پیدا کرده و ارتباط شما با هاست آن سایت را از طریق آی پی برقرار می کند. حال که کاربرد این سرویس را می داند با ما همراه باشید تا نحوه راه اندازی آن را نیز یاد بگیرید.

مهدی رحیمی بازدید : 272 شنبه 10 بهمن 1394 نظرات (0)

ریستور کردن فایل های دیتابیس پر حجم و بزرگ از طریق محیط ssh در سیستم عامل لینوکس سرور

یکی از بزرگ ترین مشکلات مشتریانی که از هاست اشتراکی و میزبانی وب لینوکس به سرور مجازی یا سرور اختصاصی کوچ میکنند مشکل ریستور کردن فایل های sql بزرگ و حجیم در MySQL سرور لینوکس است . برنامه هایی مانند phpmyadmin یا MySQL  Dumper قادر به ذخیره سازی و ریستور کردن و بازیابی دیتابیس های خیلی بزرگ و حجیم نیستند و در صورت انتقال و ریستور کردن با آن ها همیشه احتمال و خطر بازیابی ناقص اطلاعات و آسیب دیدین دیتابیس وجود دارد .

مهدی رحیمی بازدید : 304 شنبه 10 بهمن 1394 نظرات (0)

سیستم عامل لینوکس توزیع CentOS در حال حاضر موفق ترین سیستم عامل سرور جهت امور هاستینگ و ارائه خدمات میزبانی وب اشتراکی در جهان است . سرعت آپدیت و به روز رسانی سیستم عاملی لینوکس CentOS بسیار بالا است و از امنیت و سرعت بالایی در سرویس های هاست اشتراکی برخوردار است . آخرین نسخه ارائه شده این توزیع محبوب لینوکس نسخه ۶٫۴ هست که از طریق وب سایت رسمی CentOS قابل دانلود است . دانلود لینوکس CentOS از وب سایت رسمی این سیستم عامل توصیه میشود .

مهدی رحیمی بازدید : 461 جمعه 09 بهمن 1394 نظرات (0)

گاهی اوقات مجبور خواهید شد برای بلاک یا فوروارد کردن برخی از پروتکل ها و پکیج های خدمات شبکه مانند پاسخ های dns یا درخواست های DHCP یا SSH و … ، فایروال را در سیستم عامل لینوکس و یا سیستم شبه یونیکس خود غیر فعال کنید. این مقاله نشان خواهد داد که چگونه فایروال را در لینوکس RedHat ، CentOS ، فدورا (Fedora)، اوبونتو (Ubuntu) و دبیان ( Debian) فعال یا غیر فعال کرده و یا وضعیت فعلی آن را بررسی کنیم .

مهدی رحیمی بازدید : 538 جمعه 22 آبان 1394 نظرات (0)

همانطور که می دانید، هر سیستم کامپیوتری برای برقراری ارتباط بین کاربر و قطعات سخت افزاری نیاز به سیستم عامل دارد که این سیستم عاملها وظیفه تبدیل دستورات کاربر را به کدهای قابل فهم سیستمی بر عهده دارند. یکی از این سیستم عاملها لینوکس نام دارد که به صورت متن باز (Open Source) ارائه شده است.

به دلیل سیاستهای محافظتی و امنیتی بیشتر شرکتهای ارائه دهنده سیستم عاملها، بیشتر این نرم افزارها به صورت کد بسته (Closed Source) عرضه می گردند که ارتقاء آنها و رفع معایب و مشکلات مربوطه بر عهده شرکت ارائه دهنده و توسعه دهندگان زیر مجموعه های مربوطه خواهد بود. از این رو و به دلیل محدود بودن منابع انسانی و زمانی، این موارد بسیار کند و محدود صورت می پذیرد. در اینجا بود که برای رفع این مشکل برخی از نرم افزارها پا به عرصه گذاشتند و تحت مجوز GNU/GPL منتشر شدند.

مهدی رحیمی بازدید : 642 چهارشنبه 20 آبان 1394 نظرات (0)

این روز‌ها داعیه‌های سه سیستم عامل بزرگ و به روز دنیا، یعنی ویندوز، Mac و لینوکس Ubuntu باعث شده ‌که نگاه‌ها به این امر معطوف شود که به راستی کدام سیستم عامل به نسبت رقبایش از ارجحیت بیشتری برخوردار است و برای کاربران خانگی می‌تواند مناسب‌تر باشد، به ویژه شاید این امر برای کاربران ایرانی، ‌اهمیت ذاتی داشته باشد؟

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 56
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 30
  • آی پی دیروز : 32
  • بازدید امروز : 35
  • باردید دیروز : 49
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 241
  • بازدید ماه : 241
  • بازدید سال : 25,216
  • بازدید کلی : 87,467