loading...
مرجع لینوکس به زبان فارسی
مهدی رحیمی بازدید : 264 سه شنبه 06 بهمن 1394 نظرات (0)

کنترل پنل وب هاستینگ cPanel نیازی به معرفی ندارد و پر طرفدار ترین و مشهور ترین کنترل پنل مدیریت هاست در زمینه میزبانی وب است . هر چند نصب سی پنل بسیار ساده است . بر خلاف سایر کنترل پنل های معروف مانند دایرکت ادمین ، کنترل پنل وب هاستینگ سی پنل فقط بر روی ۳ توزیع معروف لینوکس قابل نصب است .

مهدی رحیمی بازدید : 270 سه شنبه 06 بهمن 1394 نظرات (0)

سوال :
یوز + پسورد رو درست وارد میکنم وارد پنل نمیشه هیچ پیامی هم نمیده فقط صفحه لاگین یک بار ریلود میشه
اما اگه غلط وارد کنم این پیام رو میده:
DirectAdmin Login Page Invalid login.
Please verify your Username and Password


 

مهدی رحیمی بازدید : 315 سه شنبه 06 بهمن 1394 نظرات (0)

کنترل پنل دایرکت ادمین (Direct Admin) دومین کنترل پنل محبوب هاستینگ بین کاربران ایرانی میباشد. حتما gcc و g++ میبایست نصب باشد، برای نصب این ۲ تا پکیج میتونید از دستور yum install gcc و yum install g++ استفاده کنید.

مهدی رحیمی بازدید : 458 سه شنبه 06 بهمن 1394 نظرات (0)

با استفاده ازا ین نسخه جدید قادر خواهید بود به ساده ترین شکل ممکن تغییرات مورد نظر را در وب سرور و سیستم عامل خود ایجاد نمایید . با نصب custom build 2  قادر خواهید بود با چند کلیک وب سرور انجنیکس را نصب نمایید .

مهدی رحیمی بازدید : 422 جمعه 27 آذر 1394 نظرات (1)

اندروید یا Android نام یک سیستم عامل متن باز یا Open Source است که توسط شرکت گوگل برای استفاده در گوشی ها و گجت های هوشمند طراحی و تولید شده است. اولین نسخه اندروید توسط کمپانی به نام اندروید به سفارش گوگل در سال 2005 میلادی ایجاد شد. اندروید اولیه بر پایه و اساس لینوکس کرنل 2.6 یا Linux 2.6 Kernel طراجی و پیاده سازی شد. اولین نسخه لینوکس در سال 1991 توسط شخصی به نام لینوس توروالدز طراحی و پیاده سازی شد و به عنوان یک سیستم عامل متن باز یا Open Source برای سیستم های دسکتاپ وارد بازار شد. پایه و اساس خود سیستم عامل لینوکس اولیه بر اساس سیستم عامل دیگری به نام MINIX بود که این سیستم عامل قابلیت های پردازنده های Intel 80386 را پشتیبانی نمی کرد و بنابراین شما از این سیستم عامل در دستگاه های 32 بیتی نمی توانستید استفاده کنید. اندروید هم بر اساس سیستم عامل لینوکس طراحی شده بود اما بصورت کامل از کرنل لینوکس استفاده نشده بود.

مهدی رحیمی بازدید : 460 جمعه 27 آذر 1394 نظرات (0)

یکی از تصورهای اشتباهی که امروزه وجود دارد این است که سیستم عامل Linux برای پاسخ دادن و رقابت کردن با سیستم عامل Windows طراحی و ایجاد شد در صورتیکه Linux برای مقابله و در واقع قدم علم کردن روبروی سیستم عامل UNIX طراحی و ایجاد شد. UNIX سیستم عاملی است که بسیار قدیمی است و در واقع آن را می توان به عنوان پدر سیستم عامل های امروزی معرفی کرد ، این سیستم عامل ذاتا برای کار کردن و سرویس دهی به تعداد زیادی کامپیوتر و به ویژه استفاده در Mainframe های قدیمی بکار می رفت . سیستم عامل UNIX هم گرانقیمت و در عین حال کاربری بسیار سختی داشت ( و البته دارد ) و معمولا تعداد افرادی که واقعا به این سیستم عامل مسلط هستند بسیار کم هستند. سیستم عامل لینوکس برای مبارزه با UNIX توسط شخصی به نام لینوس توروالدز ( Linus Torvalds ) طراحی و پیاده سازی شد ، این سیستم عامل درست است که برگرفته ای از سیستم عامل UNIX است اما مکانیزمهای پیچیده UNIX را ندارد و یادگیری آن بسیار ساده تر از UNIX است ، در عین حال تقریبا شما برای Linux بر خلاف UNIX هیچ هزینه ای نمی کنید و این سیستم عامل بصورت رایگان ارائه می شود.

مهدی رحیمی بازدید : 537 جمعه 27 آذر 1394 نظرات (0)

لینوکس Debian GNU/Linux برای اولین بار در سال 1993 معرفی شد.این لینوکس توسط بنیانگذارش یان مرداک و همچنین صدها برنامه نویس داوطلب نوشته شد ، آنها این ایده را در ذهن داشتند که یک سیستم عامل کاملا غیر تجاری را به دنیا معرفی کنند ، اکثر زمانی که این برنامه نویسان برای نوشتن لینوکس Debian GNU/Linux صرف کردند از زمان های اضافه و اوقات فراغتشان بود و هیچگونه پولی به آنها بابت برنامه نویسی Debian پرداخت نشد. در ابتدای کار تصور می شد که کار Debian GNU/Linux براحتی تمام می شود و افراد زیادی اعتقاد داشتند که این پروژه در نهایت سرنوشتی جز تجزیه شدن و متلاشی شدن ندارد و پروژه Debian GNU/Linux با شکست مواجه خواهد شد. اما واقعیت به شکلی دیگر و کاملا متفاوت رقم خورد ، نه تنها Debian باقی ماند بلکه بعد از آن بسیار پیشرفت کرد و در کمتر از یک دهه این توزیع از لینوکس تبدیل به گسترده ترین توزیع لینوکس در دنیا شد ، Debian به عنوان بزرگترین و گسترده ترین پروژه Collaborative یا پروژه شراکتی در دنیا مطرح شد و شاید هرگز نمونه دیگری از این گستردگی در صنعت نرم افزار را شاهد نباشیم.

مهدی رحیمی بازدید : 572 جمعه 27 آذر 1394 نظرات (1)

پروژه Fedora که در اصطلاح فنی به آن Fedora Core گفته می شود در اواخر سال 2003 رسما شروع به کار کرد و این درست زمانی بود که ادامه فعالیت لینوکس Red Hat متوقف شده بود. لینوکس نسخه RedHat تنها نسخه از لینوکسی بود که شرکت RedHat از آن حمایت می کرد و این توزیع لینوکس بصورت پولی و تجاری به فروش می رسید در حالیکه Fedora Core لینوکسی بود که جنبه استفاده عمومی داشت و رایگان بود. شرکت RedHat تصمیم به سرمایه گذاری بر روی Fedora Core کرد و نسخه های جدید لینوکس RedHat که به نام RedHat Enterprise معرفی شدند بر پایه و اساس Fedora Core بنا شدند. البته فراموش نکنید که حمایت کننده و پشتیبان لینوکس Fedora Core شرکت RedHat است. نام Fedora Core از یک لینوکس قدیمی تر به نام Fedora که یک پروژه داوطلبانه بود و برای تولید کردن نرم افزار برای سیستم عامل لینوکس RedHat بکار می رفت ، گرفته شد. لوگویی که برای لینوکس Fedora Core انتخاب شد نیز برگرفته ای از لوگوی Shadowman سیستم عامل لینوکس RedHat بود.

تعداد صفحات : 7

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 56
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 26
  • آی پی دیروز : 32
  • بازدید امروز : 31
  • باردید دیروز : 49
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 237
  • بازدید ماه : 237
  • بازدید سال : 25,212
  • بازدید کلی : 87,463